Loading Events

« All Events

OCOLISEL – Curs de Pictura – (locuri limitate 6-7) 160 euro

April 23 - April 26

€25

Ai absolvit Cursul de Desen cu Emisfera Dreapta? Treci la urmatoarea treapta! Ti-ai dorit vreodata sa iti asterni emotiile pe panza cu ajutorul culorilor? Acum poti sa-ti implinesti acest vis venind alaturi de mine intr-o mini tabara in care vei deslusi secretele culorilor.Vei invata tehnici de pictura in vopsea de ulei sau acrilic. Participarea la cursul de pictura nu este conditionata de absolvirea cursului de desen.

40 lei cazare/noapte/ 6-7 locuri

Materiale necesare pentru cursul de pictura:

 

  1. Sevalet de masa. Asemanator cu cel din link:
  1. Pensule de calitate buna( nu din acelea scolare) numarul 2,4,6,8 cu varf tesit. Se pot achizitiona si seturi ca cele din urmatorul link:

http://www.artistique.ro/pictura/pensule-palete-cutite-de-pictura/seturi-de-pensule-pebeo-talens/pebeo-set-8-pensule-sintetice-5075

3. Paleta pentru amestecarea vopselelor ( nu din cele scolare din material plastic) . Puteti folosi chiar si o placa de sticla sau de faianta.

4. Set vopsele acrilice :

5.  Servetele umede de bucatarie sau carpe pentru curatirea pensulelor
6.  Sort sau halat
7.  4 bucati panza  (  2 buc 20×30, 2 buc 40X50) pe sasiu . Gasesti aici:

http://www.artistique.ro/pictura/suporturi-pentru-pictura/panze-pe-sasiu-si-cartoane-panzate/panza-pe-sasiu-2cm-rembrandt

  1. Batoane silicon pentru pistol

https://www.dedeman.ro/turda/bagheta-adeziv-transparent-pentru-lipire-steinel-cristal-11-mm-500-g/p/1021167

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Curs Pictura OCO
Avans la plata totala.
25,00
6 available

Details

Start:
April 23
End:
April 26
Cost:
€25