Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BUCURESTI – Desen cu Emisfera Dreapta – 200 euro

February 20 - February 23

€25

Inscrierea se face fie prin achitarea avansului online, fie prin depunerea unei taxe de 100 RON in contul: RO81INGB 0000 9999 0103 2018, ING Turda, titular cont Pelea Iudita. Inscrierea devine valida in momentul achitarii acestei taxe. Diferenta se achita prin numerar in prima zi de curs. In caz de renuntare cu mai putin de o saptamana inainte de data cursului taxa se reporteaza pentru alt curs si nu se restituie.

IMPORTANT!

La detalii de plata va rugam sa specificati numele si orasul pentru care ati optat dupa care sa confirmati inscrierea prin SMS la numarul 0744616651 sau e-mail la iudita.pelea@gmail.com, precizand numele complet, data si orasul pentru care ati facut plata.

Pentru detalii suplimentare folositi detaliile de contact prezente pe site.

 

Locatia se va anunta ulterior.

Pentru a usura programul celor care au un loc de munca, cursul de Joi si Vineri se desfasoara intre orele 16 si 21. In celelalte zile, respectiv Sambata si Duminica programul este de la 09 la 17.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Start:
February 20
End:
February 23
Cost:
€25